Energija ljubavi
Početna Reiki Astrologija Meditacija Snaga uma Kontakt
trakica

   
POTRAGA
energija
U činu ljubavi
u davanju sebe,
u činu prodiranja u drugu osobu

pronalazim sebe, otkrivam sebe, otkrivam nas oboje,
otkrivam čovjeka.

"Fromm"
japansko slovoKigaku

Kako se slažete s partnerom?

Rune

Želite li dobiti
odgovor na pitanje?
Pokušajte
sa runama!

kameno pismo

potraga

Došla ja tako jednoga dana iz onog ..ma znate već, onog nemanifestiranog stanja, u ovaj svijet igračaka.
Razletjela sam se na sve strane u zanosu i žaru igre. Bilo je tu još djece, punooo djece. U društvu je nekako uvijek veselje i slađe.

Prolazili tako bezbrižni i razigrani dani u smijehu i veselju. Slavili smo život. Ali ..jednoga dana nešto nepredviđeno. Jedan klinac u poderanim hlačicama dobaci mi neki čudni pogled i ja protrnem! U prsima me nešto štrecnulo, osjetim neku toplinu, neke trnce .. auu ..što je sad ovo??
Lokalne sveznalice odmah su mi objasnile da je to ljubav.
Ljubav ..??

Od tog trenutka, mogu vam reći, više nisam bila tako bezbrižna. Nekako, kao da sam se manje igrala, a više tragala i čeznula za tim osjećajem koji se ljubavlju zove.
Nije bilo lako, a ne. Bilo je tu i smijeha i suza, nemoći i vapaja. Sreće sve manje, tuge sve više. Prolazili tako dani i godine, izmjenjivala se godišnja doba .. nada se polako smanjivala.
No, bilo je tu i onih prekrasnih situacija, kada sam već gotovo povjerovala da sam je pronašla, dotakla, ali…

No, da vas ne zamaram. Došlo je tako i vrijeme laganog, a onda i sve bržeg odustajanja. Znate, to je ono stanje rezignacije i nevjerice u kojem sumnjate u sebe, druge, u ništa više niste sigurni.
Igračke su mi u međuvremenu dojadile, moje društvo iz djetinjstva baš kao i ja tražilo je tu ljubav i to svatko na svojoj strani. U stvari nitko nije bio zadovoljan, a moram priznati da i nisam baš bila uvjerena da ju je netko pronašao.

Donesem ja tako jednoga dana odluku da je neću više tražiti i gotovo! Ma ona i onako ne postoji, to su sve bajke za malu djecu, kao i ona o Trnoružici.

U svom mirnom kutku razgovarajući sama sa sobom i čekajući u sve većoj tišini da ponovo prekoračim ogradu koja me dijelila od mjesta sa kojega sam došla, odjednom lagano osjetim toplinu u grudima. Nekako mi je bio poznati taj osjećaj, kao da mi se već nekada i negdje dogodio. Pogledam oko sebe, nigdje nikoga.
Ponovo zatvorim oči .., kad ono trnci. Ljubav.

Ljubav u meni, u mom srcu. Smije se i ruga. Pa zar si stvarno mislila da me možeš pronaći izvan sebe??

Sretna i postiđena u isto vrijeme otrčala sam među ljude da im kažem gdje je ljubav. No, toliko su bili zaokupljeni traženjem svoje da mi nisu vjerovali. Neki su se čak i podsmjehivali . Ne, nisam im zamjerila, pa još jučer sam ja bila takva. Naći će je oni kada budu spremni.

Moja ljubav i ja sada lepršamo ovim igralištem i pozdravljamo sve ljude i sve ljubavi u njima samima.
Kako je to divan osjećaj kada znaš da moja ljubav ne ovisi o tvojoj, a čarolija je kada se te dvije ljubavi nadopunjavaju.

Želim vam od srca da što prije pronađete svoju ljubav.proslijedi: mail facebook twitter


 vrh

image


Valid XHTML 1.0 Transitional
energija
Google
 

      autor: Mirjana Kopp ©